brottmål-malmö-advokater-diskuterar-tingsrätt

Brottmål

Våra advokater i Malmö hjälper dig med brottmål: både när du är misstänkt för brott och nära du utsatts för brott. Oavsett hur din situation ser ut kan det vara bra att känna till vilka rättigheter du har i ett brottsmål samt vad nästa steg innebär.

Anlita en advokat när du är misstänkt för brott eller utsatt för brott

Det kan uppstå en mängd olika tillfällen där det finns ett behov av att anlita en av våra advokater vid brottmål. Har du utsatts för brott kan vi hjälpa dig med ett målsägandebiträde eller om du har frågor i ämnet. Ett målsägandebiträde är en advokat som utses särskilt för att bevaka dina rättigheter som utsatt.

Vanligtvis är det tingsrätten som utsätter ett målsägandebiträde och staten står för kostnaderna. Om du inte önskar en specifik advokat så kommer tingsrätten utse någon slumpmässigt.

Brottsmålsadvokater med lång erfarenhet

Du som är misstänkt för brott har alltid rätten att själv välja din försvarsadvokat. I de flesta fall står staten ansvarig för advokatkostnaden. När du begär en advokat från Advokadfirman Guide i Malmö får du garanterat en brottmålsadvokat med erfarenhet från några av de största rättegångarna som ägt rum.

advokater-malmö-din-sak-vår-passion-tingsrätt-citat-1

Har du inte valt en specifik advokat har du ofta rätt till en offentlig försvarare som utses av domstolen. Överlåt ansvaret till våra erfarna advokater i Malmö – vi hjälper dig.

Våra advokater i Malmö erbjuder kostnadsfri inledande rådgivning när du är i behov av hjälp inom brottmål.